نکات طلایی دیزاین داخلی خانه های مدرن

نکات طلایی دیزاین داخلی خانه های مدرن
10سپتامبر

دیزاین داخلی خانه های مدرن براساس اصول موجب می شود تا محیط جذاب به نظر برسد. تعادل، مقیاس، تناسب، ریتم، تاکید، تضاد و هماهنگی مهمترین اصول طراحی خانه های مدرن به شمار می رود و دکوراتیو لازم است که با رعایت اصول طراحی، بتواند محیط گرم و صمیمی را ایجاد کند. سبک های مدرن، معاصر و انتقالی، از مهمترین طرح های اجرایی دیزاین داخلی خانه های مدرن به شمار می رود.

مقدمه

دیزاین داخلی خانه های مدرن مهم بوده و لازم است که نسبت به عناصر و اصول طراحی خانه های مدرن درک درستی داشته باشیم. هر چقدر که دیزاین داخلی خانه های مدرن اصولی و مناسب انجام شده باشد به همان اندازه محیط جذاب بوده و اعضای خانواده راحتی بیشتری را احساس خواهند کرد.

استفاده از ترکیب رنگ ها در دیزاین داخلی خانه های مدرن
استفاده از ترکیب رنگ ها در دیزاین داخلی خانه های مدرن

عناصر دیزاین داخلی خانه های مدرن

عناصری در دیزاین داخلی خانه های مدرن نقش اصلی دارند و از آن ها می توان بدین ترتیب نام برد که هر یک به نوبه خود در دیزاین نقش مهمی را بازی می کنند.

نورپردازی دیزاین داخلی خانه های مدرن
نورپردازی دیزاین داخلی خانه های مدرن

عناصر پایه

  • خط
  • بافت
  • الگو
  • رنگ
  • نور
  • مقیاس
  • تناسب

اصول طراحی مدرن

دکوراتیو لازم است که براساس این اصول کار کند و هر چقدر که دقیق به کار برده شوند می توان فضای جذابی را ایجاد کرد.

  • تعادل
  • مقیاس
  • تناسب
  • ریتم
  • تاکید
  • تضاد
  • هماهنگی
ترکیب اثاثیه در دیزاین داخلی خانه های مدرن
ترکیب اثاثیه در دیزاین داخلی خانه های مدرن

با استفاده همزمان از عناصر و اصول می توان فضای مدرنی را در خانه ایجاد کرد که هرگز از خاطره مهمانان فراموش نشود. ترکیب عناصر و اصول موجب جذابیت هر چه بیشتر خانه های مدرن خواهد شد. دکوراتیو لازم است که بین عناصر تعادل ایجاد کند تا بتواند محیط جذابی را خلق کند. از آن جایی که تعادل در زندگی ضروری است بنابراین با برقراری تعادل می توان محیط جذابی را ایجاد کرد.

عناصر طراحی داخلی

به غیر از دکوراتیو، عکاسان، و مجسمه سازان و نقاشان نیز از این عناصر استفاده می کنند. برخی از معماران و دکوراتورها هر یک از عناصر را متناسب با حرفه خود تغییر داده اند.

اصول دیزاین داخلی خانه های مدرن

با رعایت اصول طراحی، همه چیز منسجم و جذاب به نظر خواهد رسید. هر یک از اصول طراحی نقش مهمی در ایجاد محیط جذاب و دوست داشتنی مدرن خواهند داشت.

۱- تعادل

تعادل یکی از عناصر مهم دیزاین داخلی خانه های مدرن به شمار می رود. تعادل نه تنها از طریق شکل بلکه از طریق بافت، رنگ و الگو نیز ایجاد می شود.

انواع تعادل

تعادل متقارن

در این نوع تعادل در فضاهای سنتی ایجاد می شود، هر فضا به دو قسمت مساوی تقسیم می شود. طراحی های رستوران نمونه ای از این تعادل به شمار می رود و لازم است که با حفظ تعادل در دکوراسیون تغییراتی داده شود تا از حالت یکنواختی خارج شود.

استفاده از مبلمان در دیزاین داخلی خانه های مدرن

تعادل نامتقارن

در خطوط، رنگ ها، الگوها و بافت به طور نامتوازن تعادل برقرار می شود. مانند مورد قبلی نبوده و پیچیده و شگفت انگیز است. می توان با قرار دادن دو صندلی در دو طرف میز در محیط تعادل برقرار کرد.

شعاعی

در این تعادل عنصری در مرکز قرار گرفته و سایرین را تحت الشعاع قرار می دهد. به طول مثال می توان به میز غذاخوری و صندلی های دور آن اشاره کرد که تعادل شعاعی را ایجاد می کند.

۲- مقیاس

مقیاس در دیزاین داخلی خانه های مدرن ابزاری اصلی و مهم به شمار می رود. مقیاس های دیزاین داخلی خانه های مدرن در برخی مواقع به میلی متر بوده و این قضیه نشان دهنده حساسیت در این حوزه است. برای درک مقیاس لازم است به شروع طراحی از کاغذ تا اجرای واقعی آن در محیط و فضای مورد نظر اشاره کرد.

نورپردازی روشن و تیره در دیزاین داخلی خانه های مدرن
نورپردازی روشن و تیره در دیزاین داخلی خانه های مدرن

۳- تناسب

برقراری تناسب رنگ ها، بافت و الگو در خانه های مدرن مهم است. رنگ و دکور در تمامی بخش های خانه های مدرن عناصر نقش مهمی بازی می کنند. تناسب رنگ وسایل منزل با رنگ دیوار و کف مهم بوده و بدین ترتیب محیط نیز جذاب به نظر خواهد رسید.

تناسب رنگ ها در دیزاین داخلی خانه های مدرن مهم بوده و دکوراتیو لازم است که به این قضیه آگاهی داشته باشد. در طراحی سطوح و رنگ ها از رنگ ها استفاده می شود. تناسب رنگ کف و دیوارها در ایجاد جذابیت محیط نقش اساسی دارد. در صورت استفاده از کاغذ دیواری، لازم است که رنگ کاغذ دیواری و سقف تناسب داشته باشد.

۴- ریتم

ریتم در ایجاد الگوهای تکراری نقش دارد و در نهایت به جذابیت بصری منجر می شود. تکرار رنگ و بافت به فواصل مشخص، ریتم ایجاد می کند. هدف ایجاد جذابیت بصری در محیط است. می توان رنگ کوسن ها و بالش ها را با رنگ دیوار یا مبلمان در هم آمیخت یا با رنگ های متفاوت کنتراست ایجاد کرد.

دیزاین داخلی خانه های مدرن خانه های لاکچری تهران
دیزاین داخلی خانه های مدرن خانه های لاکچری تهران

۵- تاکید

با عنصر تاکید می توان رنگ یا بافت یا الگویی را مکرر در محیط تکرار کرد. البته تکرار هم لازم است که خیلی زیاد نباشد. تاکید در دیزاین داخلی خانه های مدرن به عنوان نقطه کانونی شناخته می شود. دکوراتیوها می توانند از عناصر متفاوتی به عنوان تاکید استفاده کنند.

۶- تضاد

تفاوت بافت، اندازه، الگو، فرم، متریال و رنگ موجب تضاد می شود. با این روش می توان محیط های جذابی را ایجاد کرد. تضاد، یکنواختی محیط را از بین برده و محیط جذاب و شادی را ایجاد می کند. دکوراتیو می تواند به روش های گوناگونی در محیط تضاد را ایجاد کند.

۷- هماهنگی

هماهنگی یکی از عناصر مهم دکوراسیون داخلی خانه های مدرن به شمار می رود. بدون هماهنگی دیزاین داخلی خانه های مدرن بی معنی خواهد بود. با هماهنگی می توان محیط خانه را جذاب کرد.

ظرفیت لازم در خانه های مدرنی با اسباب و وسایل کم، فراهم شده و دکوراتورها راحت می توانند امور مربوط به دیزاین را به انجام برسانند.

توصیه بسیاری از کارشناسان طراحی داخلی این است که ابتدا طراحی را از فضاهای بزرگ شروع کرده و بعد از آن به فضاهای کوچک را مدنظر قرار دهید.

دیزاین داخلی خانه های مدرن خانه های دوبلکس

تعیین سبک طراحی در دیزاین داخلی خانه های مدرن

سبک طراحی در خانه های مدرن اهمیت دارد و دکوراتور لازم است که براساس سلایق و علایق مشتری، طرح را مشخص کند. در صورتی که طرح متفاوتی را می پسندد لازم است که دکوراتور را از جزئیات طرح آن آگاه کنید.

انواع سبک های دیزاین داخلی خانه های مدرن

۱- سبک انتقالی

این سبک یکی از دوست داشتنی ترین سبک های معماری جدید است. با ترکیب طرح های سنتی و مدرن می توان این سبک را ایجاد کرد. در این سبک، از رنگ های سبز و خنثی استفاده می شود.

با استفاده از مبلمان سنتی و مدرن و عناصر چوب و استیل می توان محیط جذابی را ایجاد کرد. با ترکیب این دو سبک می توان خانه های مدرن را زیبا و جذاب طراحی کرد.

۲- سبک مدرن

در این سبک، خطوط منظم و کشیده بوده و از موادی مانند چرم و استیل و شیشه و چوب استفاده می شود و در واقع ترکیب و تلفیق عناصر طبیعی موجب می شود تا خانه مدرن زیبا و جذاب به نظر برسد. تجملات کاربرد خیلی زیادی ندارد و بر سادگی تاکید می شود.

لوازم جانبی ساده و کم از دیگر مشخصات این سبک به شمار می رود. سادگی مهم ترین اصل جذابیت آفرینی محسوب می شود. اجرای این سبک در خانه های کوچک مدرن، صمیمیت بسیار زیادی ایجاد می کند.

سالن نشیمن دیزاین داخلی خانه های مدرن
سالن نشیمن دیزاین داخلی خانه های مدرن

۳- سبک معاصر

انعطاف در دکوراسیون مزیت منحصر به فردی است که در این سبک می توان آن را یافت. از اسباب و وسایل زیادی استفاده نمی شود. ترکیب رنگ های خاکستری، سفید و مشکی مشخصه این سبک به شمار می رود.

نتیجه گیری

دیزاین داخلی خانه های مدرن براساس اصول موجب می شود تا محیط جذاب به نظر برسد. تعادل، مقیاس، تناسب، ریتم، تاکید، تضاد و هماهنگی مهمترین اصول طراحی خانه های مدرن به شمار می رود و دکوراتور لازم است که با رعایت اصول طراحی، بتواند محیط گرم و صمیمی را ایجاد کند. سبک های مدرن، معاصر و انتقالی، از مهمترین طرح های اجرایی دیزاین داخلی خانه های مدرن به شمار می رود.

برای مشاهده نمونه کارهای مجموعه درخشانی دیزاین کلیک کنید.

به دنبال شرکت طراحی دکوراسیون هستید؟

برای تجربه یک همکاری موفق، درجه یک و با استاندارد بالا در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی با ما تماس بگیرید.

2 نظر

  • سلام
    روزتون بخیر
    یه راهنمایی ازتون میخواستم.
    خانه ی ما آپارتمانی است که حدودا ۱۱۰ متر است. یک دست مبلمان کلاسیک کوچک کرم رنگ با چوب قهوه ای به همراه میز نهار خواری ۸ نفره
    دارم.
    به ترکیب سبک سنتی و مدرن علاقه مندم. کلا خانه ی پر انرژی با رنگ های شاد دوست دارم.
    تقریبا هنوز وسایل تزیینی برای خانه خریداری نکردم اما قصد خرید دارم.(تقریبا فقط از گل و گیاه استفاده کردم) اما مشکل اینجاست که
    نمیدونم از چه وسایل تزیینی استفاده کنم؟
    مسی، کریستال، چوبی، فلز ؟؟؟
    امکانش هست لطف کنید و راهنماییم کنید؟

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.